Print + Digitalt = Sant

Vi är ett ungt bolag och förstår självklart vikten av att arbeta digitalt, annars hade du inte kunnat läsa det här inlägget, du hade inte kunnat följa oss på InstagramFacebook eller Linkedin, och du hade inte hittat oss på Google. Men hur mycket digitalt du och vi än pratar och nyttjar så slår vi definitivt ett slag för den klassiska trycksaken. Varför? Svaret hittar du delvis här under!

Tryckt reklam kräver mindre ansträngning från mottagaren jämfört med digital reklam. Det är helt enkelt lättare för våra hjärnor att förstå och memorera ett fysiskt utskick. Nyss gjordes en studie där deltagarna blev ombedda att nämna ett varumärke som de sett i en annons, då var det 70% fler som kom ihåg varumärket från den tryckta annonsen jämfört med den digitala. Vi tycker att detta säger mycket och får definitivt oss tryckerier att röra på mungiporna.

men vi lovar dig, din kund kommer inte spika igen brevlådan... än på ett tag.

HAR DU GÅTT IFRÅN TRYCKT REKLAM I DIN MARKNADSFÖRING?

Det kanske är läge att tänka om. Digital kommunikation är oslagbart i vissa ändamål och självklart skall du fortsätta med detta. Men neurovetenskap visar att den påtagliga karaktären av en trycksak är mer trolig att engagera hjärnan hos din kund. Så en mix mellan tryckt och digital reklam ger bäst effekt. Bruset i digitala kanaler är också ett helt annat samt att du kan nu välja att stänga av reklam och avregistrera dig ifrån e-postutskick, men vi lovar dig, din kund kommer inte spika igen brevlådan… än på ett tag.

Nu när vi fått dig att förstå ovan vill vi passa på att berätta att vi på Ink n Art är dessutom väldigt duktiga vad gäller just postala utskick. Vi har investerat mycket pengar och tid för att kunna erbjuda just utskick på ett bättre sätt. Tittar vi på maskinparken så har vi tagit in ytterligare en digital tryckpress för att kunna erbjuda större volymer med kortare ledtider men ändå med samma variabla möjligheter. Vi har också investerat i en ny falsmaskin för att kunna hantera utskick av foldrar. En annan viktig del är samarbetet med våra nya partners som gör att vi kan erbjuda väldigt korta ledtider. Idag har vi kunder som redan 48 timmar efter lagd beställning når sina intressenter i brevlådan. Det innebär att vi har marknadens snabbaste leverans från beställning till dess att mottagaren nåtts.

Med hjälp av stora volymer av utskick samt genom starka samarbeten så kan vi erbjuda riktigt bra priser när det kommer till att köpa adresser och göra urval. Så antingen har du ett affärssystem som ger dig allt du behöver för att nå din kund på bästa sätt eller så hjälper vi dig att selektera och filtrera.

Vi erbjuder självklart också portooptimering där ni kan spara tusentals kronor bara genom att låta oss ta hand om inlämning till brevbärare.

Gör du inte utskick idag, hör av dig!

print@inknart.se | +46 31-711 20 00

©2019 INK N ART. ALL RIGHTS RESERVED

Din e-post används och lagras endast för just detta ändamål. I nyhetsbreven kan du enkelt avanmäla dig. För mer information, läs vår Integritetspolicy.