VISITKORT

Visitkort är en av de mest klassiska trycksaker du kan tänka dig. Vi har tryckt miljontals visitkort i göteborg. Trots digitalisering så är visitkortet än idag det snabbaste och enklaste sättet att utbyta kontaktuppgifter och därför producerar vi fortfarande detta i mängder.

BROSCHYRER

Vi vill påstå att vi är en av de främsta vad gäller broschyrer då vi har ett inline-system för just broschyrer. Prismässigt och tidsmässigt är det inte många som slår oss på fingrarna.

MAGASIN

Att bläddra i ett schysst limbundet magasin slår att “scrolla i en blogg”. Vi producerar alltifrån digitaltryckta magasin till stora rulloffsetvolymer. Allt för att kunna möte ditt behov på bästa möjliga sätt.

FOLDRAR

En falsad fyrsidig informativ folder eller en korsfalsad folder med omslag. Vi producerar foldrar för alla tillfällen och som vanligt hanterar vi det riktigt snabbt. Tänk på att du kan öka effekten hos mottagaren genom olika typer av falsningar och vi har alternativen.

INBJUDAN

Vi trycker inbjudningar för alla tillfällen och i alla möjliga former och varianter. Vi hjälper dig att få personliga inbjudningar som sticker ut i mängden. Det kanske inte skall vara mer märkvärdigt än en enkel pappersinbjudan eller så krämar du på med plexi, plåt eller något annat som sticker ut. Kom till oss, vi har maskineriet och idéerna.

DIGITALTRYCK

Vi älskar digitaltryck. Varför? Jo, för att det finns inga begränsningar på hur personlig du kan välja att göra din trycksak, och du behöver inte trycka stora volymer. Använd istället molnet som lager och beställ när du behöver det. Lika variabel som din dator är, lika variabelt kan vi trycka. Sen går det fort också, du som många andra kanske har bråttom, då är digitaltryck något för dig.

NAMNSKYLTAR

Vi har alla de klassiska namnskyltar du kan tänka dig och du får ett inlogg till vår portal för att hålla koll på lagerantal, hantera nästa beställning och skapa original.

OFFSETTRYCK

När volymerna växer är offsettryck rätt väg att gå. Men oroa dig inte, vi har koll på när det bör tryckas digitalt eller offset.

VARIABELTRYCK

Personifiera dina trycksaker och anpassa varje trycksak på individnivå, så varje tryck blir unik för just den mottagare. Kan vara allt från att byta ett namn eller en hel bild.