STORFORMAT

Vi producerar alla typer av storformat och display. Är det så att du behöver enstaka större posters / affischer eller om du vill ha en 30m lång vepa så hjälper vi dig. Vi har en maskinpark som täcker de flesta behov.

SKYLTAR

Vi tillverkar skyltar i mängder av material och för alla olika tillfällen. Vare sig du skall ha en plexiskylt till porten, en ljusskylt till butiken eller en plåtskylt till fasaden så har vi lösningen. Vi producerar skyltar med hjälp av eco-solvent och UV-maskiner eller med skärfolie för att kunna möta krav och efterfrågan.

DEKALER

Vi trycker och skär dekaler dagligen, med vår 8-färgs eco-solventmaskin får vi till riktigt hög kvalitet och kan hantera alltifrån små till riktigt stora upplagor. Sätt dekalen på lastbilen, glasrutan, väskan, verktyget, datorn, cykeln, bilen, ja det finns ju oändligt med användningsområden.

FÖNSTERFOLIE

Vi producerar och monterar fönsterfolie i alla dess slag. Vi har alltifrån den enklare infärgade folien till designfolier för att få arkitekten nöjd. Kolla med oss om du vill göra något som “dom andra” inte har.

BEACHFLAGGA

Beachflaggor har blivit en klassisk reklampelare utanför butikerna runt om i världen. Något som fångar uppmärksamheten och berättar för kunden att ni har öppet. Beachflagga i alla storlekar, från 1 till 1000 st, vi fixar det.

TRYCK PÅ SKIVOR

Vi trycker på mängder med material och skivor för olika tillfällen. Skummad pvc, kanalplast, dibond, MDF, akryl, wellpapp och kartong har vi alltid i lager men vi kan också trycka på glas och stål om så önskas.

ROLLUP

En rollup är ett måste för dig på resande fot. Perfekt på mässan, under presentationen eller på scenen. Självklart funkar det även i receptionen eller på kontoret.

MÄSSVÄGG

Vi har mässväggar av alla typer. De som inte tar för mycket plats, för dig på resande fot som kanske måste klara av att montera den själv eller en stor vägg med flera sektioner och avancerad belysning.

VEPA

Vi trycker vepor i precis de mått du önskar. Vepor för ställningen, utefter motorvägen, för byggprojektet eller vad ni behöver nu tänker er. Vi förstärker kanter och efterbehandlar efter ändamålet.

BANDEROLL

Vi trycker banderoller i precis de mått du önskar. Banderoll för tävlingsarrangemanget, företagsresan eller ställningen. Vi förstärker kanter och efterbehandlar efter ändamålet.

MONTER

Vi producerar material för att ni skall få den montern som sticker ut bäst på mässan. Alltifrån en simpel mässvägg så som en polyesterduk eller specialgjord inredning i trä, plast och metall.

LJUSSKYLT

Ljusskyltar för fasader. Hos oss kan du få både standardformer och helt skräddarsydda skyltar med i princip vilket material som helst.

DISPLAYLÖSNINGAR

Vi arbetar med många kunder där vi tillverkar POS-material och display. Vi trycker på och fräser i, papper, plast, trä och kartong. Från enklare display till helt egendesignade produkter.

BUTIKSDISPLAY

Stick ut i mängden av varumärken i butikerna. Skapa displaylösningar för just det tilltänkta budskapet. Vi hjälper till med konstruktion och idéer av display.

AFFISCHER

Vi trycker affischer, posters eller planscher, både för innehus och utomhus. Och vilket mått du vill A3, A2, A1, 50×70, 70×100. Perfekt till en kampanj, ett event eller en konsert.