VI HAR EN NY SHOP FÖR PRODUKTMEDIA – KLICKA HÄR

PROFILPRODUKTER

Att lämna ifrån sig en loggad produkt ökar intresset för ditt varumärke och stärker relationen med din kund. Vi har ett brett sortiment och hjälper dig sjävklart med kreativa idéer på produkter som sticker ut i mängden.

PENNA MED TRYCK

En penna liver snitt 8 månader, byter ägare cirka fyra gånger och exponerar ditt varumärke 3000 gånger. Vi hjälper dig att hitta rätt reklampenna så att du kommunicerar ditt varumärke på bästa sätt.

PARAPLY MED TRYCK

Ett paraply håller man hårt i och det är den perfekta reklampelaren under de regniga dagarna. Vi har paraplyer i alla storlekar och kvaliteter, och även de som klarar de riktigt blåsiga förhållandena.

MUGG MED TRYCK

Nästan alla dricker kaffe eller te, och varför inte bjuda på dessa ädla drycker i muggar tryckta med ditt företags logga på. Kanske är din kunds nästa favoritmugg just den mer er logga?

FLASKA MED TRYCK

Vi behöver alla fylla på våra kroppar med vatten för att den ska må riktigt bra. En riktigt schysst vattenflaska att ha på skrivbordet, på gymmet eller i jobbväskan är en användbar och praktisk produkt som alla uppskattar.