ETIKETTER

Vi förser våra kunder med etiketter både på ark och rulle. Tillsammans med oss tar du fram den typen av etikett och lim som passar ändamålet bäst. Det finns mängder av lösningar och material. Vi hjälper till med både laserskurna, dataskurna och stansade etiketter.

STICKERS

Vi kör lösa stickers för surfbrädan, hjälmen, skidorna, datorn. Alla former och storlekar. Vi använder normalt sett ett starkt adeshiv för bästa vidhäftning och blanklaminerar, men om du vill ha en avtagbar matt sticker så löser vi självklart det också.

KLISTERMÄRKE

Vi trycker klistermärken för alla tillfällen och kan leverera på ark, på rulle eller lösa som packas i buntar. Ett klistermärke är ett bra sätt att märka upp produkter på men det kan också användas för att försluta en förpackning.

FÖRPACKNINGAR

En förpackning kan innebära så mycket, så många olika material och typer. Vi tillverkar förpackningar i plast, bleckplåt, papper, wellpapp, textil och trä. Allt ifrån mindre volymer som vi tillverkar inhouse på tryckeriet i Göteborg till extrema (läs miljonupplagor) volymer inom wellpapp i Europa och tusentals i bleckplåt som vi producerar i Kina. Förpackningar är för oss som för många andra, något vi älskar.

Påsar

Ordet påse har för oss många betydelser. Det skulle kunna vara den klassiska plastpåsen du bär din mat i hem ifrån mataffären eller kanske har du bytt sätt att frakta din mat till en tygpåse, eller ännu mer miljövänligt en nonwovenpåse. Arbetar du med klockor eller kanske skor så är en microfiberpåse helt rätt. Hur som helst, vad du än behöver så kan vi hjälpa dig.

PAPPERSPÅSE MED TRYCK

Vi tillverkar egentligen två typer av papperspåsar med tryck. En billigare variant som du känner igen ifrån mataffären. Här väljer ni om det skall vara platta eller tvinnade handtag. Sen producerar vi även lite mer exklusiva påsar, ofta med bomullshandtag eller sidenhandtag. Hör av dig till oss för att hitta den mest lämpade påsen för just er.

PÅSAR MED TRYCK

Vi kan inte påsar utan tryck. Varför inte det? Jo, för att vi säljer bara påsar med tryck. Vi producerar marknadsmaterial, sådant som skall hjälpa er i försäljningen och vi tror att en påse är en liten liten del i den stora bruset som ni och ert varumärke befinner er i.

WELLFÖRPACKNING MED TRYCK

Efter att vi fick i uppdrag, utav en av sveriges ledande bokhandlare på nätet, att ta fram ca 2,7 miljoner wellpapplådor om året vill vi påstå att vi har rätt bra koll på wellpapp. I våra maskiner inhouse kan vi själva ta fram mindre volymer och/eller dummies. Men vi har också möjlighet att producera ett par hundra wellpapplådor, ett par tusen lådor eller som du nyss läste, ett par miljoner welllådor med hjälp av täta samarbeten med partners i EU och Kina. Ställ frågan till oss, vi kanske är helt rätt för just er!