MIDJERÖSSKAN
MED FUCK OFF-KIT 

Reklambyrån Hellbjörn Schedwin fick uppdraget att ta fram ett “Fuck Off-kit” åt kritikerrosade podcastduon Mia Skäringer och Anna Mannheimer. Vi på Ink n Art fick sedan frågan om vi kunde producera kitet och självklart tackade vi ja! Fantastiskt bra och roligt samarbete med ett slutresultat utöver det vanliga. Midjerösskan blev en hit!

Väskan med kit finns i vårt showroom i Gårda på Norra Kustbanegatan 15 om du vill titta och känna på väskan. Det är bara att svänga förbi!

Kund

Hellbjörn Schedwin ⋅ Skäringer & Mannheimer ⋅ CS Nöje

Vårt uppdrag

Komplett produktion av hela kitet, gällande produkter samt förpackningar.

”Alla intäkter från försäljningen av Midjerösskan går till verksamheter som arbetar för att stötta kvinnor, ickebinära och barn som behöver säga fuck off på riktigt, exempelvis kvinnojourer och organisationer som hjälper människor på flykt.” – Hellbjörn Schedwin, hellbjornschedwin.se
Midjerösskan släpptes den 24 juli 2018 kl. 09.00 och sålde slut på 4 timmar. Överskottet gick till Sollentuna Kvinnojour, Tjejjouren Väst och 2HelpingHands

KITTET INNEHÅLLER

Midjerösskan, en väska i röd sammetspolyester som rymmer det du behöver och lämnar händerna fria. Sköldpaddsmönstrade solglasögon med texten “Skalla Dagen” på utsidan och logotyp på insidan. Bluetooth hörlurar med logotyp. Ett hygienkit med sovmask, tandborste med texten “Go Möra”, tandkräm, öronproppar och trosskydd samt en refillflaska med logotyp och texten “Låt Magmunnen Glappa” och “Refillflaska att fylla med valfri vätska”.

Solglasögonen, hörlurar och hygienkit kommer paketerade i snygga specialdesignade förpackningar med logotyp och text tryckt på och tillsammans med flaskan är de nerpackade i väskan och allt levereras i en exklusiv dustbag som har logotyp och text tryckt på sig.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om detta case eller är du nyfiken vad vi kan göra mer? Kontaktuppgifter hittar du här! Du får gärna besöka oss – vi finns i Gårda på Norra Kustbanegatan 15.

©2019 INK N ART. ALL RIGHTS RESERVED

Prenumerera på Ink n Arts Nyhetsbrev!

Din e-post används och lagras endast för just detta ändamål. I nyhetsbreven kan du enkelt avanmäla dig. För mer information, läs vår Integritetspolicy.