PROFILPRODUKTER

Visitkort är en av de mest klassiska trycksaker du kan tänka dig. Vi har tryckt miljontals visitkort i göteborg. Trots digitalisering så är visitkortet än idag det snabbaste och enklaste sättet att utbyta kontaktuppgifter och därför producerar vi fortfarande detta i mängder.

PENNA MED TRYCK

En falsad fyrsidig informativ folder eller en korsfalsad folder med omslag. Vi producerar foldrar för alla tillfällen och som vanligt hanterar vi det riktigt snabbt. Tänk på att du kan öka effekten hos mottagaren genom olika typer av falsningar och vi har alternativen.

PARAPLY MED TRYCK

Att bläddra i ett schysst limbundet magasin slår att “scrolla i en blogg”. Vi producerar alltifrån digitaltryckta magasin till stora rulloffsetvolymer. Allt för att kunna möte ditt behov på bästa möjliga sätt.

MUGG MED TRYCK

Vi har alla de klassiska namnskyltar du kan tänka dig och du får ett inlogg till vår portal för att hålla koll på lagerantal, hantera nästa beställning och skapa original.

FLASKA MED TRYCK

Vi trycker inbjudningar för alla tillfällen och i alla möjliga former och varianter. Vi hjälper dig att få personliga inbjudningar som sticker ut i mängden. Det kanske inte skall vara mer märkvärdigt än en enkel pappersinbjudan eller så krämar du på med plexi, plåt eller något annat som sticker ut. Kom till oss, vi har maskineriet och idéerna.