1991 grundades Ink n Art i Los Angeles, Kalifornien.

Ink n Art är sprunget ur ett traditionellt tryckeri som låg på de två välkända adresserna Sunset Boulevard och Venice Beach. I mitten av 90-talet flyttades hela företaget till Göteborg och drivs sedan 2013 av en yngre och mer uppdaterad generation. Det gör att vi har kunnat plocka godbitarna från vår historia och vidareutveckla verksamheten med ett nytt tänk, nya verktyg och större visioner.

Erfarenheterna som vi på Ink n Art samlat på oss under snart 30 år av hårt slit är ovärderliga. Och vi har gjort vår hemläxa. Enkelhet, flexibilitet och en hög servicenivå är våra huvudingredienser för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du jobbar med oss. Därför har vi skruvat upp alla dessa parametrar genom ett modernare tänk.

Enkelhet, flexibilitet och en hög servicenivå.

Service är nu vårt ledord, och för oss innebär service att du som kund är och förblir nöjd i alla lägen vid ett samarbete med oss.

Vårt fokus är att lösa ditt problem utan att använda din tid när det inte behövs. Det ska vara enkelt att jobba med oss. Vi tror på att alltid få jobbet gjort och förvandla dina kreativa idéer till verklighet.

Flexibilitet, eftersom vi alltid svarar i telefon. Och visste du att snabba leveranser är vårt mantra? Eller ja, det är så vi jobbar. Men framförallt är du alltid välkommen att besöka oss på vårt kontor.

KONTAKTA OSS

FOLLOW US ON INSTAGRAM

SKRIV TILL OSS PRINT@INKNART.SE