OM INK N ART

1991 grundades Ink n Art i Los Angeles, Kalifornien. De två första adresserna var välkända Sunset Boulevard och Venice Beach. I mitten av 90-talet flyttades hela företaget till Göteborg och drivs idag av en yngre och mer uppdaterad generation. Det gör att vi har kunnat plocka godbitarna från vår historia och vidareutvecklat verksamheten med ett nytt tänk, nya verktyg och större visioner. På så sätt har vi blivit snabbare, smartare och är helt enkelt bättre. 

Erfarenheterna som vi på Ink n Art samlat på oss under 25 års hårt slit är ovärderliga. Däremot vet vi att enkelheten, flexibiliteten och servicegraden inte har varit lika hårt förankrade vilket gjort att vi nu skruvat upp alla de parametrar med vårt mer moderna tänk. Service är nu vårt ledord, för oss innebär service att du som kund är och förblir nöjd i alla lägen vid ett samarbete med oss.

Tryckeri, Produktionsbyrå, Göteborg, Ink n Art,
Rasmus Hammarstrand Säljare ochProjektledare

Rasmus Hammarstrand

SALES

Rasmus är en 25-årig glad prick som aldrig skulle komma sent eller missa en deadline. Han skulle definitivt inte heller sumpa den stående tvättiden på fredagkvällar. Rasmus är delägare i Ink n Art och brinner verkligen för företaget, försäljning och våra kunder. Tydligare och rakare projektledare är svårt att hitta. Jobbar du med Rasmus kan du förvänta dig tydlighet och att saker blir gjorda i tid. Han kan uppfattas som något ``gubbig`` men bry dig inte om det, han vill väl.

+46 31-788 31 73 | rasmus@inknart.se

Rena Ivarsson, Projekt ledare, Ink n Art

Rena Ivarsson

SALES

+46 31-788 31 76 | rena@inknart.se
ARBETSKLÄDER & MERCHANDISE Projektledare Jonas Kruse

Jonas Kruse

SALES MERCHANDISE

Här har du trebarnspappan som inte lämnar något åt slumpen. Efter många år som produktchef på Intersport valde Jonas att lämna tryggheten och hoppa in som delägare i det nystartade systerbolaget Ink n Art Clothing. Med sina många och stora klädproduktioner hos Intersport är han ett proffs.

+46 31-788 31 72 | jonas@inknart.se

Ink n Art, Johan Kasanen

Johan Kasanen

GRAPHIC DESIGNER

+46 31-788 31 75 | johan@inknart.se
Ink n Art s VD och projektledare Jesper Hammarstrand

Jesper Hammarstrand

CEO

Här har vi Jesper, en überkreativ själ som tillsammans med sina kollegor fått hela Ink n Art att växa till ett av göteborgs mer namnkunniga tryckerier. Om det inte finns en risk är det ingen rolig väg att gå verkar vara hans filosofi. Arbetar du med Jesper får du en person som verkligen sätter sig in i din verksamhet för att hitta den bästa lösningen för att ni skall vinna tid, pengar eller marknadsandelar.

+46 31-788 31 70 | jesper@inknart.se

Mikael Alden Produktionschef på Ink n Art

Mikael Aldén

PRODUCTION MANAGER

Vår äldsta yngsta gubbe. Här har du 35 års erfarenhet från branschen förpackad i tuppkam och svarta kläder. Mikael är produktionschef och sitter som navet i hela vår verksamhet och håller koll på allt och alla. Vi glömde väl inte säga att han går under namnet Coph Nia på Spotify eller Mikael Aldén på Bistro Italiano.

+46 31-788 31 74 | mikael@inknart.se

Björn Jansson produktion prepress

Björn Jansson

PREPRESS/PRODUCTION

Vi tycker det är så kul att det finns en välkänd karaktär som är tagen rakt av Björn, du känner säkert till Uppfinnar-Jocke. Björn bygger sina elcyklar själv, reparerar maskiner som inte ens de egna varumärkets tekniker klarar av, den listan tar aldrig slut. Han har också nördat ner sig ordentligt i färgvärlden. Han är fortfarande välkänd på skolan där han utbildade sig inom färglära och trycksaksproduktion. Om du skall ge dig in i en diskussion gällande färghantering med Björn så är det bäst att du har riktigt bra koll om du inte vill förlora den duellen.

+46 31-788 31 71 | bjorn@inknart.se

Cristian Dumitru

PRODUCTION

Att headbanga, ett verb som vår käre Cristian behärskar extremt väl och är det en hårdrocksfestival på en bilresas avstånd så hittar du honom där. Turen landade rätt i UV-printern när Cristian hittade oss med hans 15 års erfarenhet inom storformatsproduktion.

+46 31-711 20 00 | print@inknart.se