MERCHANDISE

Vi kan producera merchandise i alla olika kategorier. Oavsett om du ska ta fram en penna eller specialdesigna din egna magväska med unikt innehåll så har vi lösningen för dig.

PROFILKLÄDER MED TRYCK

Vi gör profilkläder och arbetskläder med tryck till ditt företag. Vi erbjuder profilkläder med tryck i flera olika modeler och färger.

BRODERADE KEPSAR

Vi jobbar med snygga och moderna kepsar. Välj mellan flexfit, snapback eller varför inte klassisk dad cap. Förhöj uttrycket med en 3D brodyr så är du hemma.

SPECIALDESIGNADE KLÄDER

Drömmer du om kläder designade från scratch helt efter dina egna önskemål. Genom vår specialproduktion i Kina kan det bli verklighet. Vi tar hand om helheten från designbordet till slutleverans i Sverige.

T-SHIRT MED TRYCK

En ev de vanligaste produkterna vi trycker på. Behöver inte alls vara komplicerat eller dyrt och designen hjälper vi till med. Vill du ha t-shirt med tryck, kontakta oss!

HOODIE MED TRYCK

En klassisk hoodie med ett individuellt tryck är snyggt! Gillar du precis som vi att gå runt i hood och collegetröjor. Ta kontakt med oss så guidar vi dig till rätt modell och vilken tryckmetod som passar bäst.

FÖRETAGSKLÄDER

T-shirt, pikétröja eller kanske en figursydd skjorta eller stickad pullover i merinoull. Företagskläder kan både vara enkla och eleganta. Vi lägger fokus på att bygga ett enhetligt sortiment som passar just ditt företag.