Trycksaker

Vi är ursprunget ur ett rent papperstryckeri och har producerat trycksaker i över 30 års tid. Vi tar fram allt från små digitaltryckta jobb till stora offsetproduktioner. Det skulle kunna vara ett utskick på 300 st personifierade inbjudningskort eller 20.000 kataloger. Du kanske behöver något imorgon eller om två veckor, inga problem det löser vi.

Hur arbetar vi?

Vi arbetar mestadels med återkommande uppdragsgivare då relationen och förståelsen oss emellan blir mycket bättre. Resultatet av det är att vi spar din tid, något både du och vi måste värdesätta mer än någonsin tidigare i våra verksamheter. Vi vill helt enkelt vara din högra hand vad gäller tryck och producerar därför allt du kan tänka dig.

fastighetsbyrån broschyr inknart mäklare

Fastighetsbyrån

inknart bar italia pappkasse klistermärke kort pappmugg presentkort

Bar Italia

inknart nääs slott folder

Nääs Slott

WearColor

Carlsberg – Trip of the year

Reveny

Baricol

Haga

Zen

Mikael Selin

inknart bordspratare beam elgiganten

Bordspratare

VParts

Reveny

Dr. Denim

Wonderboo

Stendahls

Frölunda Indians

Carlsberg

inknart plastkort kappa bar svenska ostindiska companiet

Plastkort

Bar Centro

Telavox

Sebago

Pelican

Kontakta ansvarig
rasmus@inknart.se
Skicka en
prisförfrågan här!
Ink n Art säljare och projektledare Rasmus Hammarstrand

Rasmus Hammarstrand

PROJECT MANAGER

Rasmus är en 25-årig glad prick som aldrig skulle komma sent eller missa en deadline. Han skulle definitivt inte heller sumpa den stående tvättiden på fredagkvällar. Rasmus är delägare i Ink n Art och brinner verkligen för företaget, försäljning och våra kunder. Tydligare och rakare projektledare är svårt att hitta. Jobbar du med Rasmus kan du förvänta dig tydlighet och att saker blir gjorda i tid. Han kan uppfattas som något ``gubbig`` men bry dig inte om det, han vill väl.

+46 31-788 31 73 | rasmus@inknart.se