Storformat

2002 investerade vi i vår första LFP (large format printer). Då kunde vi trycka på papper för inomhusbruk. Mycket har självklart hänt sedan dess både på maskinsidan och i branschen. Erfarenheterna vi samlat på oss under 16 roliga år av storformatsproduktion guidar oss varje dag. Idag trycker vi på i princip alla material så som plexi, forex, trä, plast, vinyl, papper, plåt osv samt förädlar dessa produkter efter behov. Det kan vara fräsning, öljetter, magneter, sömmar eller så har du den kreativa lösningen på hur du vill att vi gör.

Print on demand

Vi vet att du ibland har ont om tid, hela årets marknadsplan är förmodligen inte satt, kanske inte ens nästa veckas plan. Därför har vi satsat på lokal produktion och snabba leveranser så att vi kan hjälpa dig när du behöver det. Skyltar, display, lådor, affischer, rollups, mässväggar och tapeter tar vi fram väldigt snabbt. Självklart sätter vi även upp lösningar för mer återkommande produkter. Detta gör vi oftast via vårt webbaserade system Inka där vi automatiserar hela processen för att vara tid- och kostnadseffektiva för er plånbok.

Kontakta ansvarig
rasmus@inknart.se
Läs mer om oss
på vår kontaktsida
Ink n Art säljare och projektledare Rasmus Hammarstrand

Rasmus Hammarstrand

PROJECT MANAGER

Rasmus är en 25-årig glad prick som aldrig skulle komma sent eller missa en deadline. Han skulle definitivt inte heller sumpa den stående tvättiden på fredagkvällar. Rasmus är delägare i Ink n Art och brinner verkligen för företaget, försäljning och våra kunder. Tydligare och rakare projektledare är svårt att hitta. Jobbar du med Rasmus kan du förvänta dig tydlighet och att saker blir gjorda i tid. Han kan uppfattas som något ``gubbig`` men bry dig inte om det, han vill väl.

+46 31-788 31 73 | rasmus@inknart.se