Arbetskläder & Merchandise

Vi lång erfarenhet av arbetskläder & merchandise, faktiskt hela vägen till 80-talet. Sedan har vi Jonas, som varit produktchef i många år på en av Europas största sportkedjor bakom spakarna. Med oss så kan du helt enkelt sitta lugnt i båten när det gäller merch och arbetskläder. Vi producerar både små och stora volymer, kända och mindre kända varumärken. Sedan tar vi fram skräddarsydda produkter ifrån Asien så att du skall kunna få det precis så som du vill.

Nutid

Vi har under ett par års tid producerat merhcandise för ett 15-tal elitklubbar inom hockey och fotboll. Däribland Bajen, Frölunda Indians, HV71, Malmö FF, HIF, Gais, SAIK osv. Här har vi under ett väldigt nära samarbete supporterat klubbarna med design, produktion, paketering osv av främst t-shirts och hoodies.

Kontakta ansvarig
jonas@inknart.se
Läs mer om oss
på vår kontaktsida
ARBETSKLÄDER & MERCHANDISE Projektledare Jonas Kruse

Jonas Kruse

MERCHANDISE

Här har du trebarnspappan som inte lämnar något åt slumpen. Efter många år som produktchef på Intersport valde Jonas att lämna tryggheten och hoppa in som delägare i det nystartade systerbolaget Ink n Art Clothing. Med sina många och stora klädproduktioner hos Intersport är han ett proffs.

+46 31-788 31 75 | jonas@inknart.se