Giveaways

Det som för många helt självklara och för andra helt onödiga, giveaways. Vi tror självklart på den här typen av marknadsprodukter, kanske ännu mer nu när vi befinner oss i det digitala brus som påverkar våra hjärnor utan att vi förstår det. Det är ett enkelt sätt att öka möjligheten att hamna top of mind os din kund. Det är ett enkelt och ofta billigt sätt att “branda” ditt varumärke.

Produktion

Vi arbetar med många partners inom profilvärlden och produktionen sker runt om i Europa och Asien. Vid produktion i Europa trycker vi främst på lagerprodukter vilket gör att vi kan ta hem produkter på ca 5-7 dagar. Vid produktion i Asien handlar det snarare om specialdesign. Det ger dig möjligheten att önska och tänka helt fritt. Vi har ett tätt samarbete med våra stora leverantörer både i Europa och Asien. Vi träffar ofta de vi samarbetar med och inspekterar också fabriker på plats för att säkerställa att de produkter vi säljer är tillverkade på ett korrekt sätt vad gäller miljö och arbetsrätt.

Kontakta ansvarig
rasmus@inknart.se
Läs mer om oss
på vår kontaktsida
Ink n Art säljare och projektledare Rasmus Hammarstrand

Rasmus Hammarstrand

PROJECT MANAGER

Rasmus är en 25-årig glad prick som aldrig skulle komma sent eller missa en deadline. Han skulle definitivt inte heller sumpa den stående tvättiden på fredagkvällar. Rasmus är delägare i Ink n Art och brinner verkligen för företaget, försäljning och våra kunder. Tydligare och rakare projektledare är svårt att hitta. Jobbar du med Rasmus kan du förvänta dig tydlighet och att saker blir gjorda i tid. Han kan uppfattas som något ``gubbig`` men bry dig inte om det, han vill väl.

+46 31-788 31 73 | rasmus@inknart.se