Varför så viktigt

Konstruktionen av din förpackning är viktig. Den ger dig en möjlighet att skapa känslor hos din potentiella kund, förhoppningsvis köpglada känslor. Med rätt konstruktion och en bra samt genomtänkt grafisk design har man en ännu större möjlighet att uppmuntra till köp av produkten. Så ta inte för enkelt på konstruktion, färg och form. Det är en av nycklarna till din produkts framgång. Kontakta oss för hjälp med konstruktion, design och dummys av din förpackning.

Hur och vad?

Vi producerar emballage, etiketter, papperspåsar, e-handelspåsar, dustbags, kartonger, ja egentligen alla typer av förpackningar och labels. Ibland blir det bara en dummy och ibland riktigt stora volymer. Vi tycker det är skitkul med förpackningar och satsar hårt på detta. Vi producerar både inhouse och hos våra externa partners både i Europa och Asien. Hör av dig till oss så snackar vi om ert behov.

inknart ica nya varvet etikett

ICA – Nya varvet

inknart tygpåse maska

Tygpåsar

Beam

Västtrafik

Chimney

Happy M Kitchen

Gridelli – Kasse

Gridelli

Bukvy-påse

Pärlans

Upton

Uniflex

Fast Engineering

Business Performance

Argan Oil

Tangent

Balsamicoetiketter

Gridelli

Ehrenborg

Gridelli Olivolja

Wonderboo

Bukvy

Balsamicolådor

Kontakta ansvarig
jesper@inknart.se
Läs mer om oss
på vår kontaktsida
Ink n Art s VD och projektledare Jesper Hammarstrand

Jesper Hammarstrand

CEO

Här har vi Jesper, en überkreativ själ som tillsammans med sina kollegor fått hela Ink n Art att växa till ett av göteborgs mer namnkunniga tryckerier. Om det inte finns en risk är det ingen rolig väg att gå verkar vara hans filosofi. Arbetar du med Jesper får du en person som verkligen sätter sig in i din verksamhet för att hitta den bästa lösningen för att ni skall vinna tid, pengar eller marknadsandelar.