Jobba på en kul arbetsplats

Säljande Projektledare

Ink n Art är ett snabbt växande bolag inom tryck och reklammaterial. Vi förser kunder och partners med en helhet inom grafisk produktion och trycksaker. Idag är vi sex unga (ok, hyfsat unga), hungriga medarbetare som dagligen förser våra kunder med en hög servicegrad. Vi är ett tätt sammansvetsat gäng som växer ihop mer för varje dag, vi har ständigt kul på jobbet och är ofta ute och gör saker tillsammans. Företagets filosofi är att varje position inom bolaget är lika mycket värd och varje medarbetare arbetar därför under mycket lika villkor. Företaget satsar hårt för att personalen skall trivas och må bra och har därför friskvårdsbidrag, pensioner och bonusar som förmåner, samt många roliga kvällar på stan eller annat kul hittepå.

Ink n Art har de senaste 3 åren ökat omsättningen med över 1000% och vi hoppas kunna göra bra ifrån oss de kommande åren också. Därför söker vi nu efter fler säljande projektledare som tycker fysiska produkter är spännande, gillar att ansvara för projekt och är vana att arbeta mot budget. Men kanske viktigast av allt, du förstår dig på och tycker om vår företagsfilosofi. Idag sitter vi i Norra Gårda som under de närmsta åren kommer förvandlas till ett av Göteborgs främsta knytpunkter för företag. Enkelheten med en på- och avfart till leden precis runt hörnet gör att många kunder och leverantörer besöker oss för en kopp kaffe eller för att lämna en bullkrans (gym finns i närheten, så tänk inte på viktökning). Med närhet till bra lunchrestauranger, härligt bageri, gym och Svingelns hållplats känner alla vi som jobbar här att det är en kanonplats att arbeta på, och framtiden för området ser som sagt väldigt spännande ut.

 

Rollen: 

I din roll som Säljande Projektledare på Ink n Art ansvarar du för försäljning och blir tilldelad en års- och månatlig budget. Du kommer arbeta målstyrt i form av utförda möten och försäljningssiffror med vecko- och månadsavstämningar. Produktportföljen är stor men du styr mycket själv över vilka typer av produkter du helst framhäver och säljer. Du kommer arbeta brett med olika branscher och förmodligen med olika stora kunder men med fokus på medelstora företag med en intern marknadsavdelning. Tanken är att marknadschefen skall bli din bästa vän, men inköparen och receptionisten kan allt spela en viktig roll i dina affärer och avtal. Du jobbar långsiktigt och bygger relationer och ökar ständigt din förståelse för din kund och deras utmaningar. Du skall hålla hög servicegrad och gör allt för att underlätta arbetsdagen för dina kunder. Med smarta avtal där våra unika print- och webblösningar står i centrum för digital lagring och print on demand kommer dina kunder inte kunna få trycksaker lika fort hos någon annan leverantör. Du blir tilldelad dator, telefon, spårvagnskort/busskort/tågkort (kärt barn har många namn) och detta kommer således vara dina vapen i jakten på att bli den bästa eller kanske den mest omtyckta projektledaren i Göteborg med omnejd. För att måla upp en bild i ditt huvud om vad tjänsten innebär kommer det här:

• Tänk dig en säljare i en butik, hen har förmodligen på sig en schysst personaltröja, det företagets personalkläder vill du sälja.

• Föreställ dig en penicillinförpackning, den asken vill du producera.

• När du går på en lägenhetsvisning får du ett bostadsmagasin, det magasinet är något du vill tillverka.

• Tänk dig ett förråd med tusentals broschyrer, foldrar, kuvert, brevpapper osv. Då vill du förmodligen hjälpa kunden med digital lagring och en smidig beställningsfunktion istället.

• Tänk dig en butik och ett skyltfönster i ett köpcentrum, de där hängande skyltarna med erbjudanden och de stora affischerna vill du hjälpa till med.

Allt detta tillsammans med lite (läs mycket) mailande, många telefonsamtal och en hel del administration är egentligen uppgifterna som utgör bytet för lönen.

 

Skallkrav:

Du är en glad prick med mycket hjärna. Fungerar bra i grupp/flock/gäng eller helt enkelt på en arbetsplats med högt tempo och mycket stress. Du har erfarenhet av trycksaker och/eller profilprodukter eller merchandise och du har arbetat med detta i minst 2-3 år innan du söker dig hit. Kommer du från säljsidan har du antagligen träffat just marknadschefer och inköpare i dina tidigare roller. Du är hungrig (innebär att du gillar att slita för din sak och dina mål, det handlar inte om att lunchen är viktigast), du är ”streetsmart” och  förstår dig på försäljning och siffror. Att arbeta i affärssystem är något du gjort länge och det är trevligt om du behärskar excel. Du har god datorvana (we love kortkommandon) och det är ett plus om du har baskunskaper vad gäller de olika filformat som används i vår värld. Kanske har du läst någon YH-utbildning inom marknad/försäljning/event eller så har du helt enkelt gått den hårda vägen (läs streetsmart). Självklart har du goda referenser som vi kan ta del av om så önskas. Har vi missat något? Ja just det, du är ansvarstagande, självgående, initiativtagande, kan klockan och en riktig kämpe. Sen är en glimten i ögat och humor något som uppskattas och värderas högt (inte högst, utan högt).

 

Ett par plus:

Du associerar dig med just tryck- och/eller profilbranschen och har arbetat i vår bransch väldigt länge (allt är relativt, väldigt länge=5-7 år). Du har en kundstock som du tror kan tänkas följa med dig till ditt nya arbete. Du har ett brett nätverk av företagare eller beslutsfattare vad gäller trycksaker. Du bor granne med oss så om du någon gång skulle försova dig så är du här på nolltid.

 

Om du är nyfiken på oss som bolag och känner att ”jag är helt rätt”, eller om du känner att ”jag kanske kan vara något” eller om du känner ”jag kanske inte är den dom söker men hade varit väldigt kul” så tycker vi att du skickar ett mail innehållande personligt brev och CV till work@inknart.se senast den 28 februari.

Tjänsten är tillgänglig från 1 april eller när vi hittar ett datum som passar din kalender.

/ Varma hälsningar vi på Ink n Art

Ink n Art på Instagram